Trouwambtenaar
& Ceremonieel Spreker

WERKWIJZE

Geïnteresseerd, wat nu?

Door het contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen kun je mij makkelijk bereiken. Laten we dan eens een uurtje (of twee) gezellig kletsen om te kijken of het klikt! Jullie hoeven echt nog niet jullie liefdesverhaal helemaal paraat te hebben, gewoon eens lekker buurten. Geheel vrijblijvend en kosteloos. Ik kom graag naar jullie toe!

Wat als het klikt? 

Nou das fijn! Dan hebben jullie de trouwambtenaar al in the pocket! Gekozen voor het wettelijk huwelijk? Dan gaan we bespreken wat ik allemaal voor jullie bij de gemeente kan en ga regelen.

Ceremonieel trouwen? Nou dan ga ik direct aan de slag met alle informatie die ik heb.

Het voorgesprek

Dit is dan toch het moment dat ik jullie het hemd van het lijf ga vragen! Jullie verhaal, het liefdesverhaal! Maar natuurlijk ook de wensen rondom de ceremonie. Een trip down Memory Lane. Want goh, wat hebben jullie stiekem al veel meegemaakt samen. Ook de minder charmante dingen wil ik héél graag weten! Schrik niet, ook wil ik van jullie getuigen leuke anekdotes weten en bijzondere herinneringen. TE gênante dingen zullen de speech natuurlijk niet halen, maar zijn wel leuk voor mij om een compleet beeld over jullie te vormen!

Daarnaast bespreken we ook hoe we de ceremonie vorm gaan geven. Wie zijn jullie getuigen? We gaan het ook hebben over jullie vrienden, familie, de belangrijkste mensen in jullie leven.

Een avondje kletsen bij jullie thuis, geen probleem natuurlijk!

Wedding time!

De grote dag is aangebroken! Ik ben ruim op tijd op de locatie om mij voor te bereiden op de ceremonie. Ik ontvang met liefde jullie gasten, en als jullie er helemaal klaar voor zijn gaan we starten! Het grote moment, maar vooral jullie moment. De start van een nieuw hoofdstuk in jullie liefdesverhaal.  
 
 
 
E-mailen
Instagram