Trouwambtenaar
& Ceremonieel Spreker

MOGELIJKHEDEN EN KOSTEN

Met alle liefde en enthousiasme zorg ik er voor dat het een ceremonie wordt waar jullie met plezier op terugkijken en jullie jezelf kunnen herkennen in mijn verhaal! Die persoonlijke touch vind ik heel belangrijk.

Wettelijk trouwen

Willen jullie graag in jullie eigen gemeente op een officiële trouwlocatie trouwen met mij als trouwambtenaar? Dat kan! Het is dan noodzakelijk dat ik voor één dag benoemd word tot trouwambtenaar in jullie gemeente. Ik zoek graag samen met jullie uit wat de mogelijkheden zijn.

Ceremonieel trouwen

Hebben jullie prachtige ideeën, maar passen deze niet binnen de mogelijkheden die de gemeente jullie biedt? Hebben jullie een onwijs gave trouwlocatie bedacht, maar mag hier geen wettelijk huwelijk worden voltrokken?

Dan is er nog altijd de mogelijkheid ceremonieel te trouwen! Deze ceremonie kunnen jullie helemaal naar eigen wens invullen!

Gaan jullie kosteloos of op een goedkoop tijdstip trouwen kan dat natuurlijk! Door ceremonieel te trouwen kan alsnog een huwelijksvoltrekking plaatsvinden, waar en wanneer jullie maar willen!

Graag stel ik jullie DE belangrijkste vraag! Is jullie antwoord daarop JA? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Kosten

Zeggen jullie dan uiteindelijk ook graag 'JA' tegen mij? Fantastisch! Voor € 995,- verzorg ik een volledige ceremonie voor jullie! Daarnaast moeten jullie rekening houden met de gemeentelijke leges wanneer jullie voor een wettelijk huwelijk kiezen. Deze leges verschillen per gemeente. Ik zoek het graag voor jullie uit.

 
 
 
 
E-mailen
Instagram